Dissabte, 21 de Setembre, 2024  |
Ayoze Pérez dóna la victòria al Villarreal al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla al minut 95 (1-2) Ayoze Pérez dóna la victòria al Villarreal al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla al minut 95 (1-2)

- 24 Agost, 2024 -

Un gol d'Ayoze en el temps afegit va brindar al Vila-real la seva primera victòria de Lliga de la temporada. En l'últim sospir, el... Ayoze Pérez dóna la victòria al Villarreal al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla al minut 95 (1-2)

El de Tenerife a l’últim sospir va silenciar el feu sevillista anotant l’1-2 en aprofitar una pilota rebutjada a l’interior de l’àrea

Un gol d’Ayoze en el temps afegit va brindar al Vila-real la seva primera victòria de Lliga de la temporada. En l’últim sospir, el davanter de Tenerife va caçar una pilota repel·lida dins de l’àrea i la va enviar a les malles quan l’empat semblava convertir-se en definitiva.

Els groguets es van avançar amb un gol de Danjuma al primer minut del matx, van concedir l’empat de Lukebakio a la vora del descans i van decidir el partit pràcticament sobre la botzina gràcies a un gol de l’exjugador bètic al Ramón Sánchez-Pizjuán.

L’exigent inici de temporada de lliga per al Vila-real, amb tres partits en només una setmana, va propiciar que Marcelino decidís fer rotacions al Ramón Sánchez-Pizjuán. El tècnic asturià va introduir quatre canvis respecte al partit davant l’Atlètic: la primera titularitat per a Nicolas Pepe, Pape Gueye i Willy Kambwala com a groguets i per a Ilias Akhomach en aquesta campanya.

Els grocs van sorprendre el Sevilla només començar el matx. Al primer minut, Baena va filtrar una excel·lent pilota a l’espai a l’esquena dels defensas sevillans a la recerca d’Arnaut Danjuma. El neerlandès va guanyar la carrera als centrals, es va plantar a l’àrea i va superar Nyland amb una definició excel·lent. El Vila-real s’avançava al Pizjuán amb el segon gol de Danjuma en dos partits.

La reacció del Sevilla no es va fer esperar. Al minut 7, el conjunt andalús anotava un gol, obra de Juanlu, que no pujaria al marcador per fora de joc. Els groguets van patir contundència defensiva en una jugada iniciada a partir d’un servei de banda.

Als minuts posteriors, el Submarí va tenir dificultats a l’hora d’iniciar el joc. El Sevilla robava en posicions compromeses i posava en lleugers problemes els groguets, que defensaven en bloc baix i buscaven sortir en velocitat.

Diego Conde va salvar el seu equip al 36′, signant una providencial parada a un xut creuat de Saúl. El migcampista sevillista va buscar porteria després de trencar a l’espai i rebre una bona passada d’Ocampos.

Com contra l’Atlètic, el Sevilla va castigar el Vila-real a un pas del descans signant l’empat en el temps afegit. Una pilota llarga en direcció a Lukebakio va acabar en gol. L’extrem belga es va avançar als zagueros groguets i sense controlar el cuir va rematar amb potència per batre Diego Conde. 1-1 al descans.

El conjunt de Marcelino García Toral va tornar més inspirat dels vestidors. Va tenir el control als primers minuts del segon temps i una bona oportunitat de Danjuma, que va tornar a animar-se a córrer a l’espai, amb Baena novament com a assistent. Aquesta vegada va detenir Nyland.

Tot i la bona arrencada groguet, els sevillistes van créixer amb el pas dels minuts. Els locals van posar en seriosos problemes Conde, que es va lluir amb una meritòria doble intervenció després d’una imprecisió dels groguets a la sortida de pilota. Sense temps de reacció, el porter madrileny va tornar a vestir-se d’heroi per enviar al travesser un llançament de lliure directe de Saúl, quan semblava que es colava al fons de la xarxa. Eren els minuts de més angoixa per als grocs, que patien les escomeses de l’equip andalús.

Marcel·lí va moure la banqueta i va refrescar la seva línia ofensiva. Van entrar Ayoze i Barry per Danjuma i Pepe. Abans del minut 70, el Vila-real va marcar l’1-2, obra de Santi Comesaña a passada d’Ilias Akhomach, però va ser anul·lat per un fora de joc mil·limètric de Barry a l’inici de la jugada. Mala fortuna per als groguets.

Després d’aquesta acció, van saltar al camp Yeremy Pino i Dani Parejo per Ilias Akhomach i Santi Comesaña, els protagonistes del gol anul·lat. Ja al tram final, Albiol va substituir un Bailly amb molèsties físiques.

En els últims minuts, el Sevilla va fer un pas endavant i va embrancar els grocs al seu camp, obligant-los a defensar amb tot per conservar l’empat.

Però en una jugada, Ayoze ho va canviar tot. El de Tenerife a l’últim sospir va silenciar el Ramón Sánchez-Pizjuán anotant l’1-2 en aprofitar una pilota rebutjada a l’interior de l’àrea. Amb aquest gol, el Submarí es va emportar la victòria en una duríssima plaça.

-1- Sevilla FC : Nyland; Carmona, Badé, Kike Salas (Marcao 76′), Pedrosa; Agoumé, Saúl, Juanlu (Sow 71′); Ocampos (Jesús Navas 86′), Lukebakio (Ejuke 71′) i Isaac Romero (Iheanacho 76′).

-2- Vila-real CF : Diego Conde; Femení Kiko, Bailly (Albiol 84′), Kambwala, Sergi Cardona; Gueye, Comesaña (Parejo 72′), Pepe (Barry 65′), Alex Baena, Ilias Akhomach (Yeremy Pine 72′); i Danjuma (Neteja 65′).

Àrbitre : Díaz de Mera Escuderos (Castellano-manxec). Va amonestar els locals Isaac Romero i Carmona; i als visitants Álex Baena, Danjuma, Bailly, Parejo i Ayoze.

Gols :  0-1  (2′) Danjuma:  1-1  (45′) Lukebakio;  1-2  (90′) Netejada.

Incidències : Partit disputat entre Sevilla FC i Vila-real CF, corresponent a la jornada 2 de LaLiga, a l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán davant 34.004 espectadors.