- 14 Gener, 2018 -
Ochando recorda que els programes se sumen als plans amb la Generalitat, amb una inversió de 3,4 milions i 400 treballadorsS’han impartit una trentena de cursos i tallers. Ochando recorda que els programes se sumen als plans amb la Generalitat Valenciana, amb una inversió de 3,4 milions i 400 beneficiaris. A aquestes activitats se suma la Llançadora d’Ocupació, amb un programa dissenyat per a entrenar un equip de 20 persones sense ocupació de diferents perfils per a la cerca d’un treball amb tècniques col·laboratives
Vila-real Informació
Els tallers, cursos i programes d’orientació laboral impulsats per l’Ajuntament de Vila-real, a través del servei ARA Formació de la Regidoria d’Economia, han arribat durant 2017 a un total de 385 persones. El programa formatiu, que compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç i de la Diputació de Castelló, ha impartit sessions per a l’adquisició d’habilitats per a la recerca d’ocupació o el desenvolupament de competències professionals.
“ARA Treball s’ha consolidat en els últims anys com una iniciativa d’acompanyament de gran valor per ajudar les persones en situació de desocupació en la seua cerca de treball”, assenyala el regidor de l’àrea Xavier Ochando, qui recorda que aquests programes se sumen als plans d’ocupació impulsats del llarg de l’exercici, amb el suport de la Generalitat Valenciana, que han suposat una inversió de 3,4 milions d’euros per a la incorporació al mercat laboral de prop de 400 persones. “La lluita contra l’atur és una prioritat per a l’Ajuntament de Vila-real i, encara que en els últims mesos les xifres de la desocupació han experimentat una millora, segueix sent la nostra principal preocupació. Per açò, anem a seguir incidint des de tots els fronts a través de les tres marques del departament: ARA Formació, per afavorir l’ocupabilitat dels vila-realencs amb cursos i orientació laboral; ARA Treball, a través del qual canalitzem les ofertes laborals i els programes d’ocupació propis i d’altres administracions; i ARA Emprén, mitjançant el qual treballem l’emprenedoria empresarial”, agrega.
En l’apartat de formació per a l’ocupació, durant l’any 2017 s’han impartit una trentena de cursos i tallers, dels quals s’han pogut beneficiar 385 persones. A aquestes activitats se sumca la Llançadora d’Ocupació, a través del conveni amb la Fundació Santa María la Real, un programa dissenyat per a entrenar un equip de 20 persones sense ocupació de diferents perfils per a la cerca d’un treball amb tècniques col·laboratives. Les sessions de coworking per als beneficiaris dels programes Avalem Joves+ i el Fòrum Ocupa’t, amb la participació de més de 400 persones en desembre, són unes altres de les accions realitzades per l’àrea d’Economia en aquest àmbit.
No comments so far.
Be first to leave comment below.