Dimecres, 23 d'Octubre, 2024  |
EB Vila-real es corona campió de la Lliga Valenciana Tercera FEB per segon any consecutiu EB Vila-real es corona campió de la Lliga Valenciana Tercera FEB per segon any consecutiu

- 9 Octubre, 2024 -

L'equip aconseguix una contundent victòria sobre CB Jorge Juan *Tártaros Gonzalo Castelló amb un marcador de 65-45, destacant a David García com MVP EB Vila-real es corona campió de la Lliga Valenciana Tercera FEB per segon any consecutiu

L’equip aconseguix una contundent victòria sobre CB Jorge Juan *Tártaros Gonzalo Castelló amb un marcador de 65-45, destacant a David García com MVP de la trobada

EB Vila-real es proclama campió per segon any consecutiu de la Lliga Valenciana Tercera FEB, en esta edició derrotant en la Final a CB Jorge Juan Tártaros Gonzalo Castelló per 65-45 i amb el seu jugador David García com MVP.

El Pavelló Domingo Crespo de Calp ha sigut l’escenari de la Final després de la gran aposta de l’Ajuntament de Calp i del CB Ifach Calpe per albergar este primer títol oficial de la temporada en pràcticament totes les categories. Ximo Perles, el regidor d’Esports de la localitat, ha assistit a l’esdeveniment i ha participat de l’acte de lliurament de trofeus al costat del directiu de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) Fernando Castillo i el president del CB Ifach Calpe, Alejandro González.

El partit va començar molt fluid el partit per a tots dos equips, amb capacitat fàcil d’anotar. No obstant això, va ser EB Vila-real el que va demostrar primer el seu afany per agafar avantatge. El triple anotat en l’últim segon del primer quart resultava premonitori del que anava a succeir a continuació, amb el CB Jorge Juan havent de parar el partit amb un temps mort amb 25-16 en el marcador.

Eixe xicotet respir va donar resultat i el conjunt de Novelda va pujar línies per a reduir el desavantatge al descans a 6 punts (33-27), però després del pas per vestuaris els jugadors dirigits per Iván Íñiguez encara van eixir amb més força i ràpidament van retornar a eixa barrera psicològica dels 10 punts, una diferència que va anar incrementant-se amb el pas dels minuts fins a sentenciar la victòria.

Es tracta de la segona Lliga Valenciana per a l’EB Vila-real després del títol aconseguit l’any passat a Alcoi, on va derrotar a València BC per 47-70.