Dissabte, 21 de Setembre, 2024  |
El Villarreal acaba guanyant un partit frenètic el Celta i es fica al llit com a líder provisional (4-3) El Villarreal acaba guanyant un partit frenètic el Celta i es fica al llit com a líder provisional (4-3)

- 27 Agost, 2024 -

És líder provisional de LaLiga EA Sports després de superar aquest dilluns el Celta per 4-3 en un partit frenètic que va sentenciar un... El Villarreal acaba guanyant un partit frenètic el Celta i es fica al llit com a líder provisional (4-3)

Ja en l’última jugada del partit (min. 99), un innocent agafada d’Hugo Álvarez a la frontera de l’àrea va ser assenyalat com a penal pel col·legiat, a instàncies del VAR, anotat per Parejo després del rebuig el porter

El Villarreal s’ha convertit en líder provisional de LaLiga EA Sports després de superar aquest dilluns el Celta per 4-3 en un partit frenètic que va sentenciar un gol de Dani Parejo a l’últim minut del descompte, instants després que el conjunt gallec malbaratés tres claríssimes ocasions per guanyar.

Després d’una primera part en què el Celta va ser més efectiu, el Villarrea va reaccionar després del descans i va aconseguir remuntar el marcador, però el conjunt gallec no es va rendir, ja que va aconseguir igualar i va estar a punt d’emportar-se el matx, però el pal i les parades de Diego Conde a Williot ho van impedir.

El conjunt biguès va voler demostrar la seva condició de líder des del primer instant. Al cap de pocs segons, un xut d’Alfon, enverinat després del toc d’un company, va obligar Conde a intervenir. El Villarrea va intentar respondre amb la possessió de la pilota, però el Celta va obrir el partit de manera inesperada.

Una pilota a l’esquena de la defensa va sorprendre el porter Conde, heroi la jornada passada a Sevilla, que després d’una mala sortida va regalar la pilota a Alfon. La rematada del jugador del Celta el va treure Cardona sota pals, però Borja Iglesias, atent a la jugada, va recollir el rebuig per marcar.

El Villarrea va reaccionar amb ràbia. Álex Baena va aparèixer entre línies per tutelar el joc ofensiu del seu equip, que va protagonitzar diverses arribades amb perill.

Iván Villar es va convertir en el protagonista del Celta a l’aclarir un xut de Gerard Moreno i bloquejar amb el cos, poc després, una rematada d’Álex Baena.

El Villarreava trobar el premi a la seva insistència al minut 25, quan Cardona va aprofitar una pilota pentinada per Gerard Moreno per marcar l’empat.

El Celta, atordit, va intentar recompondre la figura a través de la possessió de la pilota. Quan pitjor s’ho estava passant el conjunt vigués, Mingueza, en ratxa golejadora, va anotar el segon després d’un llançament de falta ajustat al pal.

L’equip de Marcelino va tornar a llançar-se a buscar l’empat, però de forma desordenada, cosa que va aprofitar el Celta per contracopejar a plaer pel costat de Mingueza.

L’equip gallec va tenir a la mà el tercer gol poc abans del descans, però Albiol, un altre cop sota pals, va salvar la rematada d’Alfon.

En ple intercanvi de cops, Yeremy Pino, de cap, també va estar a prop del gol, però la seva rematada va colpejar al pal.

Marcelino va intentar revitalitzar l’atac del seu equip amb l’entrada d’Ayoze, però el Celta va continuar fent anar el partit davant un rival fatigat i sense idees en atac.

El matx va virar de forma espectacular després d’un triple canvi del Villarrea. Pépé, Barry i Costa van donar al Vila-real el físic que li faltava i l’equip castellonenc va canviar radicalment.

Barry, que al minut d’entrar al camp, va aconseguir empatar després d’un gran cop de cap. En plena allau ofensiva, el Villarrea va marcar el tercer, ara després d’una gran jugada de Pépé que Jailson, davant l’amenaça d’Ayoze, va rematar cap a la porteria.

El Celta va intentar aixecar-se de la lona apel·lant al seu vaixell insígnia, Iago Aspas, però el Villarrea, per mitjà de Pépé, va estar a punt de tornar a marcar.

El Villarrea no va aprofitar el seu moment i el Celta, una altra vegada remolcat per Mingueza, va empatar. El lateral va servir una pilota perfecta al capdavant de Starfelt, que va tornar a batre Conde a deu minuts del final.

El guió del partit va tornar a canviar i va ser el Celta el que a prop del gol amb una rematada de Williot que va rebutjar Conde. També va tenir la seva opció el Villarreal amb un gol anul·lat a Comesaña.

En ple tiroteig final, Doubikas va estavellar una rematada al pal, però va ser Williot qui va tenir la victòria amb dues claríssimes ocasions que Conde va salvar de manera miraculosa.

Ja en l’última jugada del partit, una innocent agafada d’Hugo Álvarez a la frontera de l’àrea va ser assenyalada com a penal pel col·legiat, a instàncies del VAR.

Al súmmum del suspens, Villar va endevinar el llançament de Parejo, però el rebuig el va aprofitar el centrecampista per marcar, desfermar la bogeria en la seva afició i castigar el Celta, que pateix la seva primera derrota del curs.

– Fitxa tècnica:

4 – Villarreal:  Diego Conde; Kiko Femenía, Albiol, Bailly (Costa, min. 59), Cardona; Yeremy Pino (Barry, min. 59), Parejo, Comesaña, Álex Baena (Gueye, min. 71), Danjuma (Pépé, min. 58) i Gerard Moreno (Ayoze, min. 46)

3 – Cèltic de Vigo:  Iván Villar; Manquet (Williot, min, 69), Starfelt, Jailson; Mingueza, Ilaix Moriba (Fran Beltrán, min. 67), Damián, Alfon (Iago Aspas, min. 79), Carreira (Hugo Álvarez, min 57); Bamba i Borja Iglesias (Doubikas, min. 73)

Gols:  0-1, min. 11: Borja Iglesias. 1-1, min. 25: Cardona. 1-2, min. 31: Mingueza. 2-2. min, 59: Barry. 3-2, min. 64: Jailson, en pròpia porta. 3-3, min, 80: Starfelt. 4-3: Parell.

Àrbitre:  VillarreaOrtiz Arias (Comitè madrileny). Va mostrar targeta groga a Moriba, Williot i Hugo Álvarez pel Celta, ia Kiko Femenía, Albiol i Gueye pel Villarreal.

Incidències: Estadi de la Ceràmica davant de 19.651 espectadors.