Dijous, 21 de Novembre, 2024  |  
Fundació Flors es proclama campió del Hackathon Erasmus + ‘Build your robot’ celebrat en Aveiro Fundació Flors es proclama campió del Hackathon Erasmus + ‘Build your robot’ celebrat en Aveiro

- 7 Juny, 2023 -

Els 9 equips de Flors van disputar diverses proves de robòtica en el centre AE José Estêvão Fundació Flors es proclama campió del Hackathon Erasmus + ‘Build your robot’ celebrat en Aveiro

Els 9 equips de Flors van disputar diverses proves de robòtica en el centre AE José Estêvão

Vila-real Informació

Després de dissenyar i programar els seus propis robots per a competir en 4 desafiaments d’habilitat, els 9 equips de Fundació Flors s’han proclamat centre campió del Hackathon Erasmus+ Flors-Aveiro ‘Build your robot’ celebrat en el centre educatiu del seu soci europeu, el Agrupamento de Escolas José Estêvão, de Aveiro (Portugal). Fins allí s’ha desplaçat un grup de 20 alumnes i alumnes de Fundació Flors (6 alumnes de Primària i 11 de Secundària, d’entre 10 i 16 anys), al costat de 6 professors i l’equip directiu del centre. L’equip de Flors va viatjar fins a Aveiro el diumenge 21 de maig, amb autobús i no amb avió, per a reduir la petjada de carboni. Allí els va rebre el grup portugués, on el seu hospitalari professorat i alumnat van exercir de perfectes amfitrions per a la comitiva de Vila-real. A més de les proves i la competició l’equip de Fundació Flors va gaudir de diverses visites turístiques a Aveiro, la seua costa i a la ciutat de Porto, a empreses industrials, escoles de la ciutat i al departament de robòtica de la Universitat de Aveiro, i va prolongar la seua estada amb una visita cultural a Salamanca com a final de viatge. 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La competició es va desenvolupar entre el dilluns 22 de maig i el dijous, amb tres desafiaments o reptes preestablits per tots dos centres i un repte sorpresa proposat per l’organització per a posar a prova les capacitats de l’alumnat. Els quatre reptes uneixen tecnologia i medi ambient de manera que els continguts curriculars (robòtica, tecnologia, matemàtiques, física, etc) es combinen amb les habilitats personals (treball en equip, resolució de problemes) i la conscienciació mediambiental sobre els objectius dels ODS de l’Agenda 2030.

Tot això ha sigut possible mitjançant l’associació del centre Fundació Flors amb el centre AE José Estêvão de Aveiro i la seua nòmina de professorat i alumnat, que han efectuat la preparació a distància, construcció i entrenament amb els robots gràcies als tutorials preparats per a l’a projecte.

Google+
Whatsapp Telegram

No comments so far.

Be first to leave comment below.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *