Dissabte, 21 de Setembre, 2024  |
El Villarreal i l’Atlètic de Madrid es reparteixen punts en l’estrena de lliga a La Cerámica (2-2) El Villarreal i l’Atlètic de Madrid es reparteixen punts en l’estrena de lliga a La Cerámica (2-2)

- 20 Agost, 2024 -

Grocs i blanc-i-vermells van igualar forces en un partit de poder a poder en què els groguets es van avançar fins a dues vegades... El Villarreal i l’Atlètic de Madrid es reparteixen punts en l’estrena de lliga a La Cerámica (2-2)

El Submarí ofereix una notable imatge en el seu debut de lliga i suma un valuós punt davant els blanc-i-vermells

Empat entre el Villarreal i l’Atlètic de Madrid (2-2). Grocs i blanc-i-vermells van igualar forces en un partit de poder a poder en què els groguets es van avançar fins a dues vegades al marcador i els matalassers van trobar ràpidament la rèplica als gols locals. El primer gol ho va fer Danjuma, però al minut va empatar Marcos Llorente. També a la primera meitat, Koke -en pròpia porteria- tornava a posar per davant els de Marcelino, encara que Sorloth just abans del descans trobava la manera de tornar la igualtat al xoc.

El quadre de Marcelino García Toral afrontava el primer envit de LALIGA EA Sports 2024/25 amb il·lusió i l’ambiciós objectiu de tombar un dels grans de la nostra competició, l’Atlètic de Madrid, a l’Estadi de la Ceràmica.

Esperons per l’afició, els groguets van entrar a la trobada amb intensitat i ganes de fer-se ràpidament amb l’esfèric. El Submarí volia portar el control del partit i imposar un ritme alt de partit.

Tot i la bona arrencada del Villarreal, va ser l’Atlètic de Madrid el que va portar primer el perill a la porteria contrària. Al minut 12, Samuel Lino va picar de cap un fantàstic centre obert des del perfil dret. El xut era molt perillós, però Diego Conde es va fer gran entre els pals i va enviar la rematada de cap a un córner.

Poc després de complir el quart d’hora de matx, el Vila-real s’avançaria al marcador gràcies a un golàs d’Arnaut Danjuma. El neerlandès va guanyar la partida a Witsel en velocitat i va caçar una bona pilota llarga de Diego Conde. Va controlar el cuir, va entrar a l’àrea i va sortejar amb talent el defensor belga per després treure’s un xut amb l’esquerra al pal més allunyat.

Tot i això, l’alegria va durar pocs segons a La Ceràmica. L’Atlètic de Madrid va igualar el resultat només treure la pilota del cercle central. Els colchoneros van capgirar el partit cap a la dreta. Marcos Llorente va entrar fins a l’interior de l’àrea i va afusellar Diego Conde amb un xut dur al primer pal.

La igualtat tornava al lluminós de la Ceràmica. Però no gaire temps. Abans del minut 40, el Submarí tornava a posar-se al davant. Álex Baena va penjar una centrada tancada des de l’esquerra i la defensa blanc-i-vermella va patir contundència. El cuir va ensopegar a Koke i va acabar al fons de les malles. 2-1 per als groguets.

No tot estava dit encara abans que arribés el descans. A l’últim instant, l’Atlètic va tornar a marcar un gol dels que castiga psicològicament. Sorloth batia Conde després de rematar una centrada de Barrios des de la dreta, la banda per la qual els blanc-i-vermells trobaven la manera de fer mal als groguets.

A la segona meitat, va seguir l’intercanvi de cops a la Ceràmica. El ritme no va amainar. La primera oportunitat dels segons 45 minuts la va tenir Álex Baena. El migcampista de Roquetas de Mar va buscar l’escaire en un llançament de lliure directe, tot i que el seu xut no va trobar porteria gaire.

Amb el pas dels minuts, el cansament va fer efecte en els futbolistes d’un equip i un altre. Tots dos entrenadors van introduir jugadors de refresc per intentar decantar el partit a favor seu. Per part del Vila-real van entrar Pepe, Pape, Ayoze i Ilias. Els canvis van donar un aire nou al Submarí, que va buscar emportar-se el partit en algun contraatac.

Després d’un esforç titànic dels dos equips, el duel va acabar amb un merescut repartiment de punts a la Ceràmica.