Dissabte, 21 de Setembre, 2024  |
El Villarreal guanya al Girona i es posa a tres punts de la zona Europa (0-1) El Villarreal guanya al Girona i es posa a tres punts de la zona Europa (0-1)

- 15 Maig, 2024 -

L'únic gol del partit el va anotar Bertrand Traoré en el minut 50 de partit; el próximo encontre serà diumenge davant el Reial Madrid,... El Villarreal guanya al Girona i es posa a tres punts de la zona Europa (0-1)

L’únic gol del partit el va anotar Bertrand Traoré en el minut 50 de partit; el próximo encontre serà diumenge davant el Reial Madrid, a partir de les 19.00 hores

El Villarreal es col·loca a tres punts de les places de competició europea per a la pròxima temporada, la 2024-25, després de derrotar este dilluns al Girona en Montilivi. L’únic gol del partit va arribar en el minut 59 i va ser anotat per Bertrand Traoré, encara que poc després el futbolista local Tsygankov va estavellar una pilota al pal de la porteria defesa per Jorgensen.

Es tracta de la segona victòria consecutiva per a l’equip que entrena Marcelino García-Toral, després de superar al Sevilla el passat cap de setmana després de remuntada inclosa en l’Estadi de la Ceràmica.

En esta trobada el Villarreal va trobar oposició del seu corretjós rival en la primera part on les ocasions es van repartir entre tots dos equips, encara que el Girona durant molts minuts va tindre més la pilota i va llançar molt més a porteria.

Però el futbol no són número. Són fets. El Villarreal va marcar el seu gol al quart d’hora de la represa per mediació de Bertrand Traoré, un gol que fet i fet va valdre per a sumar els tres punts davant un gran rival i un camp molt complicat. Això sí, el gol va arribar en el minut 59, i en el 61 els locals quasi empaten, però el tir de Tsygankopv es va estavellar en el pal i la pilota no va entrar.

Pròxim partit

El Villarreal disputarà la seua pròxima trobada el diumenge, dia 19, contra el líder i campió Reial Madrid en l’Estadi de la Ceràmica, a partir de les 19.00 hores.

-0- Girona: Gazzaniga; Eric García, Blind, Miguel Gutiérrez (Portu, min. 75); Yangel Herrera (Valery, min. 75), Aleix García; Tsygankov (Toni Villa, min. 83), Iván Martín, Savinho; i Artem Dovbyk.

-1- Villarreal: Jorgensen; Kiko Femenias, Eric Bailly, Yerson Mosquera, Jorge Cuenta (Ramón Terrats, min. 65); Traoré (Morales, min. 81), Santi Comesaña (*Capoue, min. 81), Dani Parejo, Álex Baena (Trigueros, min. 90); Sortoth i Gonçalo Guedes (Akhomach, min. 65).

Gol: 0-1. Min. 59: Bertrand Traoré.

Àrbitre: Sánchez Martínez (murcià). Va amonestar al local Blind; i als visitants Álex Baena, Ramón Terrats i Traoré. Va expulsar al visitant Kiko Femenías en el minut 90+5.

Camp: Municipal Montilivi. 12.000 espectadors.